Najlepše hiše

Hiša »iO house«, kot vesoljski projekt

V njej živite, kjer želite. Premaknete se, kadar želite. Hiša »iO house« je omrežno neodvisni življenjski prostor s sodobno zasnovo.


Ta projekt so razvili nekateri vodilni svetovni strokovnjaki za gradnjo stanovanj in tehnologije, ki uporabljajo sodobne elektronske rešitve za sodobne domove.

Hiše »iO house« so:

Hiša kot vesolje
Hiša kot vesolje

- povezane s svojim mobilnim telefonom ali tabličnim računalnikom 24/7, kjer koli že ste
- hiše so okolju prijazne in narejene z empatijo vključno s skrbnostjo
- svobodo življenja in gibanja in lahko greste, kamor koli hočete.

Arhitektura in oblikovanje
Hišo so razvili oblikovalci in vodilni strokovnjaki, ki so si zamislili sodoben prostor, ki je popolnoma usklajen z naravo. Ustvarjanje občutka za harmonijo med naravo in sodobnim življenjem je navdihnilo vsako našo odločitev. Čiste linije, sodobni slog in jasnost oblike so bili tudi vodilni pri doseganju tega cilja.

Spalni prostor
Spalni prostor

Sodobni svet sili ljudi, da trdo delajo in se trudijo še močneje. Vaš dom naj bo zato zatočišče udobja in miru. Sodobna in brezčasna zasnova, arhitektura prostora se osredotoča na ustvarjanje preprostosti in spokojnosti, hkrati pa še vedno vzbuja dediščino in tradicije preteklosti.

Hiša IO je razkošno, kakovostno bivalno okolje. Zasnova ustvarja popolno harmonijo med naravo in arhitekturo, skratka čist, brezčasen in dostojanstven prostor. Prostor ni samo hiša, to je način življenja.

Mestno okolje
Mestno okolje

Za notranjost doma so bili uporabljeni le najboljši materiali. Naravni materiali in sodobna tehnologija združujejo, da ustvarijo notranji prostor, ki je udoben, funkcionalen, in dih jemajoč. Les, volna, steklo in kovina so skupaj v idealni zvezi, ki je zgrajena tako, da časti in vključuje naravni svet. V projektu v prostorih niso bili uporabljeni nobeni sintetični materiali.

Načrt hiše
Načrt hiše

Dediščina in tradicija ustrezata tehnologiji in slogu za ustvarjanje udobnega in osupljivega življenjskega okolja z naravno toploto in organskim šarmom.

Strokovnjaki niso ustvarili samo hiše, ustvarili so tudi umetniško delo, ki je zasnovano tako, da obstaja v naravi, kot del narave. Hiša z notranjimi prostori je prihodnost sodobnega življenja. Življenjski prostor, ki v prvi vrsti upošteva naravno okolje, ne da bi pri tem žrtvoval udobje ali slog.

Lepo urejen bivalni prostor
Lepo urejen bivalni prostor

Hiša je lep dom

Hiša je posebej zasnovana za preživljanje prostega časa s svojimi otroki, družino in prijatelji. Prostor je opremljen z vsemi dobrimi deli sodobnega doma. Tople barve in vrhunski materiali se kombinirajo z mehkimi in razkošnimi poudarki, da ustvarijo varno in vabljivo hišo, ki jo delijo v užitek.

Prijeten življenjski prostor
Prijeten življenjski prostor

Vsak sodobni užitek je vgrajen v dom in ustvari hišo, ki ima videz čudovite super jahte. Vsi električni, digitalni in pomožni sistemi so organsko integrirani, da v ozadju delujejo samostojno, zato se nikoli več ne boste smeli premisliti.

Prostor ni vrsta obveznosti in opravkov, temveč priložnost, da uživate v neomejeni svobodi in pravem duševnem miru.

I.K.Strokovna knjiga ogrevanje

Knjiga Ogrevanje


Knjiga »Ogrevanje – vse za ogrevalno tehniko«, ki jo smo jo izdali meseca julija 2013, ne zagotavlja samo znanja o tehniki, zamenjuje tudi številne in že do zdaj uveljavljena mnenja strokovnjakov. Moja želja je , da se s pomočjo kakovostne strokovne knjige, kateri bodo sledile še knjige, kjer bodo opisani sodobni načini o prezračevanju, kakovostni gradnji objektov kot je ničelna energijska hiša ter izvajanje vodovodnih instalacij.

Naročite svoj izvod knjige Ogrevanje