Ogrevanje

Udobno in stroškovno ugodno ogrevanje za vsakogar!

Ogrevalna sezona se zaključuje, mi pa smo z mislimi že pri novi.


Posebna ponudba
Posebna ponudba

Fotovoltaika, nameščena na strehi našega doma ali drugega objekta bo električno energijo za naše potrebe proizvajala s pomočjo sonca. Nova net metering shema določa, da lahko proizvedeno električno energijo porabimo v celoti, ali pa presežke pošljemo v električnoomrežje in jo uporabimo takrat, ko proizvodnja ni zadostna oziroma iz različnih vzrokov nimogoča. Ob nenehnem naraščanju stroškov energije prihajajo prednosti fotonapetostnihnaprav še toliko bolj v ospredje - ne samo, da bomo z njihovo uporabo ustvarjali prihranke, postali bomo neodvisni od ponudnikov električne energije na trgu.

Toplotna črpalka Vitocal -S
Toplotna črpalka Vitocal -S

V podjetju Viessmann Slovenija že več kot desetletje razvijajo fotovoltaične sisteme,  v bl ižnji prihodnosti pa napovedujejo tudi širitev produktov na področju sončnih elektrarn z možnostjo shranjevanja elektrike z baterijskimi sistemi. Njihovi sistemi so prilagojeni za preprosto dimenzioniranje na osnovi porabe energije, usklajene sistemske komponente pa omogočajo
preprosto montažo ter zagon naprave.

Posebna ponudba, ki so jo pripravili pri podjetju Viessmann.
Ker si v podjetju Viessmann prizadevajo, da bi udobno in stroškovno ugodno ogrevanje bilo dostopno vsakomur, ki si tega želi ter da bi strošek za električno energijo in ogrevanje bil minimalen, so pripravili posebno ponudbo, s katero bodo njihove stranke lahko višino začetne
naložbe v nov ogrevalni sistem za dom precej znižale.

Za maksimalno znižanje stroška naložbe v toplotno črpalko podjetje svojim strankam do konca meseca maja podarja do kar 1.000 € popusta. Višino naložbe lahko dodatno znižate še z visokimi nepovratnimi sredstvi s strani Eko sklada (do 3.200 €). Sicer pa vpodjetju Viessmann kot darilo doda jo tudi brezplačen zagon toplotne črpalke. V primeru, da se stranka odloči in toplotni črpalki doda še fotonapetostni sistem (tovrsten način ogrevanja doma je trenutno namreč pravi hit med ogrevalnimi sistemi, saj z njuno vzajemno uporabo proizvedete dovolj električne energije za vse svoje potrebe), pa prejme še brezplačno klimatsko napravo, ki bo tudi tiste najbolj vroče poletne dni naredila prijetno hladne.

Kaj morate vedeti o Viessmann toplotnih črpalkah?

Fotovoltaika
Viessmann toplotne črpalke Vitocal so cenovno ugodna alternativa za novogradnje in posodabljanje ogrevalnih sistemov. Odlikujejo jih vrhunska kakovost, sodoben ter brezčasen dizajn - Made in Germany, nizki obratovalni stroški in visok izkoristek COP. Z Viessmann toplotno črpalko lahko stroške ogrevanja znižate za več kot 50 %, visoka kakovost fotonapetostnih modulov Vitovolt, razsmernikov in optimizatorjev pa zagotavlja gospodarnostin dolgo življenjsko dobo. Ker zaupajo v svoje produkte vam na vse sistemske komponentefotonapetostne naprave dajejo 10 letno jamstvo in garantirajo, da imajo po 25 letih delovanjaše vedno 80 % izkoristek fotonapetostnih modulov.
Fotovoltaika


Dodatne informacije o akciji lahko poiščete
na naslovu:
Laura Rozman
Agencija Adeo
www.adeo.siStrokovna knjiga ogrevanje

Knjiga Ogrevanje


Knjiga »Ogrevanje – vse za ogrevalno tehniko«, ki jo smo jo izdali meseca julija 2013, ne zagotavlja samo znanja o tehniki, zamenjuje tudi številne in že do zdaj uveljavljena mnenja strokovnjakov. Moja želja je , da se s pomočjo kakovostne strokovne knjige, kateri bodo sledile še knjige, kjer bodo opisani sodobni načini o prezračevanju, kakovostni gradnji objektov kot je ničelna energijska hiša ter izvajanje vodovodnih instalacij.

Naročite svoj izvod knjige Ogrevanje