Razno

Kako priti do brezplačne energije ?


Magnetni diagram - copy
Vendar obstajajo tudi "zelene pesimistične" spletne strani. Ko vidijo kaj iz "razumnih" meja, se zgubijo in kričijo nekaj kot "omg, to ne more biti resnično! Ne potrebujem dokaza! Ne smem misliti na to! Perish, Satan! "

Takšen članek sem danes vzel kot navdih, ker govori o magnetnem motorju, eni izmed mojih najljubših tem za prosto energijo, o kateri v zadnjem času nisem slišal veliko.
Tukaj je celoten proces preoblikovanja proste magnetne energije v mehansko energijo, ki jo razlaga avtor izuma (Sandeep Acharya):
"Pomislite na dva močna magneta. Ena fiksna plošča na rotirajočem disku s severno stranjo, vzporedno s površino diska, in druga na vrtljivi plošči, povezani z malo prestavo G1. Če je magnet nad prestavo G1 na severni strani vzporeden s tistim, ki je nad vrtljivim diskom, potem se obe odbijata. Zdaj magnet preko levega diska bo poskušal zavrteti disk spodaj v (mislim) ura smeri.

Zdaj je na rotacijskem disku na obeh straneh magneta M1 še 30 magnetov. Velika orodja G0 so neposredno povezana z vrtljivim diskom z drogom. Torej po odbijanju vrtljivega diska se vrti orodje G0, ki je priključeno na prestavo G1. Tako se magnet nad G1 vrti v smeri, pravokotni na tisto, na površini fiksnega diska.
Magnetni diagram - copy

Razmerje kota in zob G0 in G1 sta v položaju, da se bo, ko se magnet M1 premakne za 30 stopinj, se bo drugi magnet, ki je prišel v položaj, kjer je bil M1, zavrnjen z magnetom fiksnega diska kot magnet na fiksni disk, ki se je prestavil za 360 stopinj na ploščo nad orodjem G1. Torej, če je prvo odbijanje magneta M1 in M0 dovolj močno, da se vrtljiva plošča vrti za 30 stopinj ali več, bi se disk vrtil, dokler ne pride do napake v položaju diska, izgube trenja ali izgube magnetne energije.

Prostor med dvema diskoma je le večji od širine magnetov M0 in M1 ter prostora, potrebnega za povezavo orodja G0 z vrtljivim diskom s palico. Zdaj še nisem testiral z dejanskimi predmeti. Pri načrtovanju lahko mislite na izgube, ali mislite, da se ob rotacijskem disku vrti za 30 stopinj, magnet M0 pa se vrti na uri na plošči nad G2, potem lahko začne zavračati M1, potem ko se vrti okoli 25 stopinj, za rešitev pa uporabite močnejše magnete.

Če so vsi predmeti narejeni natančno z danimi meritvami in so pravokotni kubični magneti dovolj močni, da se v prvem dušenju vrtijo več kot 30 stopinj, bo sistem deloval.

Pri tem so zanemarjene trenja in druge izgube, saj so magneti veliko močnejši. Ampak razmišljajte o trenju med vrtljivim diskom in gredi, ga je mogoče zanemariti z uporabo magnetnega sklepa med njimi.

Na levi strani so primarne meritve potrebnih predmetov. Če najdete kakšen razlog, da ne boste izvajali tega mehanizma, mi sporočite. "

Perende motor je predstavljen v isto imenovani kategoriji spletnega dnevnika. Obtožen je bil tudi prevare nekaterih ljudi in celo mora za nekaj časa služiti. Kljub temu bo morda nekega dne nekdo lahko proizvedel brezplačno energijo z uporabo magnetnih motorjev.

Kaj misliš? Ali lahko deluje?

I.K.

Vir: Ovidiu Sandru -

Vsi članki na spletnem mestu so samo za informativne namene.

 


Strokovna knjiga ogrevanje

Knjiga Ogrevanje


Knjiga »Ogrevanje – vse za ogrevalno tehniko«, ki jo smo jo izdali meseca julija 2013, ne zagotavlja samo znanja o tehniki, zamenjuje tudi številne in že do zdaj uveljavljena mnenja strokovnjakov. Moja želja je , da se s pomočjo kakovostne strokovne knjige, kateri bodo sledile še knjige, kjer bodo opisani sodobni načini o prezračevanju, kakovostni gradnji objektov kot je ničelna energijska hiša ter izvajanje vodovodnih instalacij.

Naročite svoj izvod knjige Ogrevanje