Razno

Nevidna energija


Kot toliko drugih energij je energija zvoka, svetlobe, elektrike itn., ki so predvsem nevidne energije in sodijo v sfero snovi ali peti element, saj, sta energija misli in občutka tudi oblika nevidne energije. Edina razlika je, da je to energija, ki presega omejitve glede na pet elementov in je metafizično ali fizični sinonimi zelo pozoren v naravi.

Obstaja nevidno polje energije, ki obdaja vse živo bitje-
Obstaja nevidno polje energije, ki obdaja vse živo bitje-

To je živa ali zavestna energija, ki izvira iz zavesti na dušo, kot je v primerjavi z drugimi viri energije, ki ne živijo ali so ne-zavestni v naravi. Toda hkrati je pomembno, da ne pozabimo, da je tesno povezana s fizičnim telesom in se lahko izrazi samo skozi fizično telo.

Prav tako se zazna ta energija le, ko je znotraj fizičnega telesa. To je energija, ki ohranja dogajanje in bo v nas, vse dokler živimo. To je ta energija, ki smo se je morali naučiti, da z njo usmerjamo, vodimo nadzor, upravljamo, usmerjamo disciplino itn., ker smo s tem doživeli svoje izvirne vrline, kot so mir, ljubezen, veselje in moč. 

Obstaja nevidno polje energije, ki obdaja vse živo bitje_1
Obstaja nevidno polje energije, ki obdaja vse živo bitje_1

To je nekaj, česar nismo mogli dolgo storiti, in to je nekaj, kar si veliko ljudi želi doseči, že več tisoč let. Tehnika meditacije je le ena tehnika, ki nam pomaga usmeriti misli v pozitivno smer.

Nevidno polje energije
Nevidno polje energije

Usmerjanje teh misli, energije izboljšajo kakovost našega življenja, saj imajo pozitiven učinek na različne telesne sisteme, kakovosti vseh vlog, ki jih igramo in zelo pomembno je, za naše odnose – ne le z drugimi, vendar z našim samostojnim in nadnaravnim bitjem ali tudi z Bogom.

I.K.Strokovna knjiga ogrevanje

Knjiga Ogrevanje


Knjiga »Ogrevanje – vse za ogrevalno tehniko«, ki jo smo jo izdali meseca julija 2013, ne zagotavlja samo znanja o tehniki, zamenjuje tudi številne in že do zdaj uveljavljena mnenja strokovnjakov. Moja želja je , da se s pomočjo kakovostne strokovne knjige, kateri bodo sledile še knjige, kjer bodo opisani sodobni načini o prezračevanju, kakovostni gradnji objektov kot je ničelna energijska hiša ter izvajanje vodovodnih instalacij.

Naročite svoj izvod knjige Ogrevanje