Radiatorsko ogrevanje

Dvojni ogrevalni sistem in hlajenje


Infrardeči zračni grelnik in vlažilec zraka
Infrardeči zračni grelnik in vlažilec zraka

Infra rdeči grelniki serije Elite so na svetu s prvim infrardečim grelnikom zraka, ki ustvarja ultrazvočne meglice z vgrajeno funkcijo nihanja. Tako lahko uravnavate oziroma povečujete, ali znižujete hitrosti ventilatorja pri prenosu in izravnavi toplote. S tem pa pridobite dodatno stopnjo terapevtskega ugodja, ki ga še niste nikoli poskusili.

Infrardeči zračni grelnik in vlažilec zraka 1500 W
Infrardeči zračni grelnik in vlažilec zraka 1500 W

Ta enota dejansko združuje delovanje štirih različnih naprav. Deluje kot vlažilec zraka z infra rdečim toplotnim grelnikom in z ventilatorjem z različnimi stopnjami hitrosti. Vgrajeni tihi ultrazvočni vlažilnik dodaja prepotrebno vlago hladnemu zimskemu zraku in s funkcijo izravnave enakomerne toplote z vlažnim zrakom pa poteka enakomerno po celotnem vašem prostoru veliko hitreje.

Infra rdeče grelnike je možno izbirati v kombinaciji s pohištvom
Infra rdeče grelnike je možno izbirati v kombinaciji s pohištvom

I.K.Strokovna knjiga ogrevanje

Knjiga Ogrevanje


Knjiga »Ogrevanje – vse za ogrevalno tehniko«, ki jo smo jo izdali meseca julija 2013, ne zagotavlja samo znanja o tehniki, zamenjuje tudi številne in že do zdaj uveljavljena mnenja strokovnjakov. Moja želja je , da se s pomočjo kakovostne strokovne knjige, kateri bodo sledile še knjige, kjer bodo opisani sodobni načini o prezračevanju, kakovostni gradnji objektov kot je ničelna energijska hiša ter izvajanje vodovodnih instalacij.

Naročite svoj izvod knjige Ogrevanje