Pasivno ogrevanje

Dvojni gorilnik ali »Raketni štedilnik«


Kot lahko vidite na prikazani sliki, je za sestavo štedilnika potrebnih le 6 cementnih zidakov. Štedilnik je idealen za pripravo hitrega kosila na prostem. Manjša težava je le v sestavljanju cementnih zidakov!

Dvojni gorilnik v cementnih zidakih
Dvojni gorilnik v cementnih zidakih

S slike je razvidno, da je to resnično preprosto. Vidimo, da lahko preproste zasnove shranimo, če slučajno okoli hiše niso odloženi takšni ali podobni zidaki, da jih uporabimo za pripravo svojega naslednjega obroka. Za izdelavo štedilnika s takšno ali podobno tehniko so na razpolago številne možnosti. Izberite poceni in preprost način na prostem, ki bo v vročih poletnih dnevih olajšal delo v kuhinji v vašo korist. Naslednji topel obrok na kraju samem, bo vsekakor še veliko lažje pripraviti.

Preprosto in poceni
Preprosto in poceni

Prednost sestave takšnega štedilnika je tudi pri prenosu kuhalnih plošč saj lahko sveže kuhano hrano, hranimo znotraj zidakov v zunanjem kompleksu, ki ohranja toploto še daljši čas. Uživajte preprosto!

I.K.Strokovna knjiga ogrevanje

Knjiga Ogrevanje


Knjiga »Ogrevanje – vse za ogrevalno tehniko«, ki jo smo jo izdali meseca julija 2013, ne zagotavlja samo znanja o tehniki, zamenjuje tudi številne in že do zdaj uveljavljena mnenja strokovnjakov. Moja želja je , da se s pomočjo kakovostne strokovne knjige, kateri bodo sledile še knjige, kjer bodo opisani sodobni načini o prezračevanju, kakovostni gradnji objektov kot je ničelna energijska hiša ter izvajanje vodovodnih instalacij.

Naročite svoj izvod knjige Ogrevanje