Pasivno ogrevanje

Hiša iz slame, kot čudovit in eleganten slamnati klobuk


Tale hiša izdelana iz slame, ki je v zasebni lasti jo, je lastnik zgradil za družino, saj je želel uresničiti svoje dolgoletne sanje, da se iz gosto naseljenega mesta, premakne na obrobje mesta. Arhitekt, ki je hišo arhitekturno zasnoval, je pomešal tradicionalne elemente in novejše sodobne oblike. Slama se je prej običajno uporabljala na zaselkih in vaseh za gradnjo streh, ki se pa tukaj uporablja tudi na stenah. Različni elementi in materiali prihajajo v tej hiši skupaj kot sestavljanke.

Hiša grajena s slamo-
Hiša grajena s slamo-

"Življenje na obrobju" se imenuje prikazana hiša. Tako se imenuje tudi naselje v predmestju kot sodobna in kompaktna struktura, ki jo je sprejela okolica v nizozemski pokrajini za svojo pomembnost.Strokovna knjiga ogrevanje

Knjiga Ogrevanje


Knjiga »Ogrevanje – vse za ogrevalno tehniko«, ki jo smo jo izdali meseca julija 2013, ne zagotavlja samo znanja o tehniki, zamenjuje tudi številne in že do zdaj uveljavljena mnenja strokovnjakov. Moja želja je , da se s pomočjo kakovostne strokovne knjige, kateri bodo sledile še knjige, kjer bodo opisani sodobni načini o prezračevanju, kakovostni gradnji objektov kot je ničelna energijska hiša ter izvajanje vodovodnih instalacij.

Naročite svoj izvod knjige Ogrevanje