Montažne predelne stene

Montažne predelne stene so lahko zidane ali zahtevnejše montažne in morajo zadovoljevati minimalne zahteve glede zvočne izolacije.


Montažne predelne stene so namenjene za enostavno, čisto in hitro izvedbo pregrajevanja prostorov. Odlična zvočna, toplotna in ognjeodporna lastnost omogoča široko uporabo v vseh vrstah stanovanjskih, poslovnih in industrijskih objektih. Majhna teža 20-50 kg/m2 v veliki meri zmanjšuje obremenitev objekta, votli prostor v steni pa služi za enostavno polaganje vseh vrst instalacij. Montažne predelne stene so lahko izvedene z enojno ali dvojno podkonstrukcijo na vsaki strani.

Prednost:

  • Visoka zvočna izolacija do 69 dB
  • Ognjeodpornost do F(EI) 180 minut
  • Enostavna, čista in hitra izvedba
  • Majhna teža od cca 20 - 50 kg
  • Enostavno vgrajevanje instalacij v medprostoru.


Strokovna knjiga ogrevanje

Knjiga Ogrevanje


Knjiga »Ogrevanje – vse za ogrevalno tehniko«, ki jo smo jo izdali meseca julija 2013, ne zagotavlja samo znanja o tehniki, zamenjuje tudi številne in že do zdaj uveljavljena mnenja strokovnjakov. Moja želja je , da se s pomočjo kakovostne strokovne knjige, kateri bodo sledile še knjige, kjer bodo opisani sodobni načini o prezračevanju, kakovostni gradnji objektov kot je ničelna energijska hiša ter izvajanje vodovodnih instalacij.

Naročite svoj izvod knjige Ogrevanje