Vodovod

Barvna tuš ročka

Z novo LED prsno glavo, se vam prinašajo svetlobne barve na vodni kopeli.


Pri teh svetlobnih prhah za tuširanje prihaja svetloba iz energije, ki jo ustvarja, v glavi ročke vgrajena turbina, ki hkrati ustvarja fascinantno barvo vode za prhanje.

Tako bodo postala jutranja tuširanja, obarvana s prijetnimi doživetji.

Z novo LED prsno glavo, se vam prinašajo svetlobne barve na vodni kopeli. Pri uporabi ne potrebujete baterije, zaradi česar se ne poveča teža pršne glave. Dovolj je samo, da s pritiskom gumba poženete napravo.

Prijetno tiho delovanje vodnih turbin proti pršni glavi zagotavlja energijo za 12 LED diod. Barve si sledijo postopoma od rumene, rdeče, vijolične, modre, zelene in bele. Presenečeni ugotovite, da iz pršne glave teče živa, bistro obarvana voda.

LED-pršna glava je zelo kakovosten izdelek in je primerna za uporabo na vseh standardno izdelanih pregibnih cevi. Namestitev je preprosta in se prišteva med otročje lahka opravila. Enostavno odvijemo staro pršno glavo iz gibke cevi in nanjo privijemo novo, LED pršno glavo.

Obstaja pa tudi majhna pomanjkljivost, saj postane prhanje za vsakega posameznika dalj časa kot običajno. Toda ne skrbite, pri prhanju s sodobno LED-pršno glavo je poraba vode veliko manjša.

In še en nasvet

Tuširanje v temi, sam ali v dvoje je vsekakor prijetno doživetje! Toda tudi dnevi v barvah so lahko dobro prepoznavni.Strokovna knjiga ogrevanje

Knjiga Ogrevanje


Knjiga »Ogrevanje – vse za ogrevalno tehniko«, ki jo smo jo izdali meseca julija 2013, ne zagotavlja samo znanja o tehniki, zamenjuje tudi številne in že do zdaj uveljavljena mnenja strokovnjakov. Moja želja je , da se s pomočjo kakovostne strokovne knjige, kateri bodo sledile še knjige, kjer bodo opisani sodobni načini o prezračevanju, kakovostni gradnji objektov kot je ničelna energijska hiša ter izvajanje vodovodnih instalacij.

Naročite svoj izvod knjige Ogrevanje